Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä yrityksestä:

Heinäkuun tuotteita myy Sisustus Heinäkuu 2927325-6

Myymme tuotteita jälleenmyyjille ja yksityishenkilöille ympäri Suomen. Hintoihin lisätään postikulut. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.heinakuu.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus:

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden määrät sekä kokonaistilauksen hinta. Sähköposti on ilmoitettava, jotta tilausvahvistus saadaan lähetettyä.

Checkout maksuehdot:

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat Collector, Mash ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector                                                                        Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fi

Jousto                                                                            Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

Mash                                                                              Lue lisää: Mash.com

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Tuote toimitetaan asiakkaalle, kun maksu näkyy tilillä.

Toimitusaika:

Normaali toimitusaikamme on pienemmille tilauksille 2-4 arkipäivää + postin kuljetus. Isommat tilaukset sopimuksen mukaan. Poikkeavista toimitusajoista sovimme aina erikseen asiakkaan kanssa.

Toimitustapa ja toimituskulut:

Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Yli 50€ tilaukset toimitamme ilman postikuluja.

Vaihto- ja palautusoikeus:

Vaihdamme viallisen tuotteen uuteen/korjattuun tuotteeseen. Mikäli asiakas huomaa ongelmia tilauksen kanssa, tulee asiakkaan olla meihin yhteydessä 14 pv kuluessa tilauksen saapumisesta.

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sisustus Heinäkuu käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.